AI Image Generator

Let op; de eerste 5 opdrachten zijn gratis te maken

Dit zodat u eerst een beetje kan experimenteren met dit programma. Lees wel eerst onze tips even of kijk voor voorbeelden met prompts op AI Generated Images.nl

De eerste 5 foto’s zijn gratis, maar de betaalde versie heeft zo zijn voordelen;

a. U kunt kiezen tussen vierkant en landschap formaat
b. We koppelen dat deel altijd aan de laatste versie plus de foto’s zijn HD kwaliteit

Hieronder vind u onze prijzen

Alsook een uitleg over waarom er geld voor betaald moet worden voor meer dan 5 foto’s. De belangrijkste reden is dat ook wij per foto die gemaakt wordt moeten betalen. Tevens hebben we een abonnement lopen bij Midjourney/Discord en Dall-E/ChatGPT; hierdoor kunnen we steeds de meest actuele en beste versie hier laten zien.

Om met de laatste vraag te beginnen. Er zijn meerdere programma’s online te vinden waar u net als bij ons voor de eerste 5 niet hoeft te betalen.
Maar de meeste van die programma’s werken niet met de laatste versie en de hoogste resolutie (8k); Wij wel ! 

Tevens ontvangt u bij ons met één tekstopdracht direct een HD afbeelding en dat kost u slechts één credit
Ook kunt u bij ons heel gemakkelijk met Ideal betalen.

Dan de prijzen;

U dient wel een account aan te maken met verstrekking van minimale gegevens. Deze gegevems zullen verder niet gebruikt of verkocht worden.
10 credits kost u 4.50 euro
20 credits kost u 7.95 euro
50 credits kost u 14.95 euro
100 credits kost u 24.95 euro 

Let op; Niet iedere opdracht handelt hij af… er zit een moderatie programma achter wat niet tolerante opdrachten blokkeert; dat kost u dan wel een credit.

Aanpassen van de opdracht kan dan helpen. Zo pakt hij het hondenras American Bully niet omdat een bully een bullebak is. Als u er vervolgens dog aan toevoegt dan genereert hij welde juiste foto. Kijk ook bij onze tips